تبلیغات
دانلود مقاله - ترجمه مقاله تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده بر روی بازدهی فلفل گلخانه ای

درباره وبلاگ

آرشیو

آخرین پستها

پیوندها

نویسندگان

ابر برچسبها

آمار وبلاگ



Admin Logo
themebox Logo


نویسنده :سوین نوری
تاریخ:شنبه 26 اردیبهشت 1394-10:54 ق.ظ

ترجمه مقاله تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده بر روی بازدهی فلفل گلخانه ای

عنوان انگلیسی مقاله: Effects of vermicomposts produced from food waste on the growth and yields of greenhouse peppers
عنوان فارسی مقاله: تاثیر کود ورمی کمپوست تولید شده به وسیله ضایعات مواد غذایی بر روی رشد و بازدهی فلفل گلخانه ای.
دسته: کشاورزی
فرمت فایل ترجمه شده: WORD (قابل ویرایش)
تعداد صفحات فایل ترجمه شده: 9
ترجمه ی سلیس و روان مقاله آماده ی خرید می باشد.
_______________________________________
چکیده ترجمه:
کودهای ورمی کمپوست که به صورت تجاری از ضایعات مواد غذایی حاصل می گردد ، جایگزین مجموعه ای از غلظت های متفاوت بر روی محتویات گیاهان تجاری گلخانه ای   می گردند تا بتوان به ارزیابی تاثیر آن ها بر روی رشد و تولید فلفل های گلخانه ای پرداخت. فلفل های 6 هفته ای به ترتیب با 100-80-60-40-20 و یا 10% از   پیوند زده می شوند که با  از کود ورمی کمپوست جایگزین می شوند. تمام گیاهان سه بار در هفته با 200 PPM از محلول های تقویت کننده از زمان پیوند تا 107 روز آبیاری می گردند. فلفل هایی که در ظروفی که شامل 40% از کود ورمی کمپوست حاصل از ضایعات غذایی و 60% از   پرورش می یابند 45% میوه بیشتر تولید کرده و دارای میانگین 17% بیشتری از محصولاتی می باشند که تنها در پرورش می یابند. میانگین قدی ، تعداد غنچه ها و گل های فلفل که در ظروف ترکیبی پرورش می یابند شامل 10 تا 80 درصد از کود ورمی کمپوست می باشند اگرچه این موارد فرق قابل توجهی از فلفل هایی که در می رویند ندارد. هیچ ارتباط مثبتی بین افزایش تولید فلفل ، و مقدار N معدنی و زیست توده میکروبی N در ظروف ترکیبی و یا غلظت نیتروژن در بافت های فلفل وجود ندارد. فاکتورهایی همانند بهبود ساختارهای فیزیکی ظرف ، افزایش در جمعیت میکروارگانیسم ها و وجود بلقوه رشد گیاه که مواد ایجاد شده توسط میکروارگانیسم ها را در کود ورمی کمپوست تحت تاثیر قرار می دهد ، می تواند سهمی در افزایش تولید فلفل داشته باشد.
  مقدمه:
فلفل که متعلق به خانواده سولانسی می باشد به عنوان یک محصول از سبزیجات در انواع شناخته شده بوده و به صورت سبزیجات تازه و سابیده شده آن به عنوان ادویه مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر سبزیجات ، فلفل به طور سنتی به عنوان کود شیمیایی غیرآلی و آفت کش مورد استفاده قرار می گیرد. به هر حال بالا رفتن دانش در ارتباط با تاثیر اقتصادی و محیطی مواد شیمیایی مورد استفاده در کشاورزی در تولید محصول ، مزایای بیشتری در کاربرد اصلاحات ارگانیکی کود آلی یا کود ورمی کمپوست برای تولید محصول وجود دارد. 

جهت دانلود محصول اینجا کلیک نمایید



داغ کن - کلوب دات کام
نظرات() 


shoe lifts target
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397 06:21 ق.ظ
I'm amazed, I must say. Rarely do I come across a blog that's equally educative and interesting,
and without a doubt, you have hit the nail on the head.
The issue is an issue that not enough folks are speaking intelligently
about. I'm very happy I stumbled across this in my hunt for
something relating to this.
foot pain diagram
سه شنبه 6 تیر 1396 07:56 ب.ظ
Thanks for finally talking about >دانلود مقاله - ترجمه مقاله تاثیر کود
ورمی کمپوست تولید شده بر روی بازدهی فلفل
گلخانه ای <Loved it!
http://rosanna7morris6.exteen.com
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 10:25 ق.ظ
I enjoy what you guys are up too. Such clever work and exposure!
Keep up the amazing works guys I've included you guys to my blogroll.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر